Yvonne Scheepers

woensdag, 03 april 2019
Al jaren fotografeerde ik op de automatische stand. Wel had ik geïnvesteerd in een goede camera maar ik kreeg het maar niet voor mekaar om uit de auto-stand te komen. 

En ik wist van kennissen dat fotograferen veel leuker wordt wanneer je zelf bepaalt hoe de foto uiteindelijk zal worden. Dan toch maar eens op zoek naar een cursus fotografie zonder meteen een lange cyclus te moeten volgen. Ik zocht een workshop van een halve dag om de basisprincipes fotografie te leren. Al zoekende kwam ik uit bij Kees van Dongen. Hij bood een 'halve dag workshop' fotografie aan.

Kees legt op een prettige en duidelijke manier de basisprincipes van fotografie uit. Tevens heb ik nu een prettig 'cheatsheet' waarmee ik in de praktijk kan oefenen. Ik moet zeggen dat ik nu al snel tot veel betere resultaten ben gekomen. En het wordt nu alleen maar leuker!

Kees, bedankt voor je geduld en je les en ik kom in de toekomst terug om ook een workshop Photoshop te volgen.

Yvonne Scheepers - Eindhoven

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Klik hier om u op te geven voor een workshop.

Gerelateerde artikelen

Fotografie
 

Deel me 
Volg me
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design