Mario Elbers

donderdag, 06 juni 2019
Het is makkelijk om over fotografie een boek of online cursus te kopen, maar het werkt niet bepaald motiverend en is soms lastig om op deze manier jezelf iets eigen te maken.

Met ervaring in het maken en bewerken van bewegende beelden, na enige twijfel, een DSLR gekocht en om te voorkomen dat deze onvoldoende benut zou worden op zoek gegaan naar een workshop op maat. De workshop “fotografie naar keuze” was voor mij wel erg geschikt, omdat ik zelf kon aangeven wat, wanneer en hoeveel tijd ik hieraan wilde besteden. 3 uur praktijk (uitleg basisregels, camera instellen en fotograferen) en een ander dagdeel met 3 uur bewerking was een perfecte verhouding. Kees geeft je na de praktijkles huiswerk mee. Je gaat ervaring op doen en koppelt dit tijdens workshop deel 2 terug.

Hij neemt de stof stapsgewijs, helder en vooral in mijn tempo door. Als ik het denk te begrijpen, dan wil ik vooruit. Zaken zijn laagdrempelig, maar hij weet je wel te prikkelen en testen. Ik ging met een zeer groot gevoel van enthousiasme weg. Enerzijds over de fijne/leerzame workshops en anderzijds over de eerste zeer nuttige stappen in de wereld van fotografie.

Mijn tip voor een mede-beginnend fotograaf is; kies voor begeleidend maatwerk en raak zo gefascineerd. Je dient zeker een koppeling tussen maken en bewerken van stilstaand beeld te kiezen. Bij Kees zit je hiervoor echt op de juiste plek. Erg veel kennis op beide vlakken. Je succesbeleving zal hoog zijn. Al vast veel plezier!

Mario Elbers - Deurne

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Klik hier om u op te geven voor een workshop.

Gerelateerde artikelen

Fotografie Photoshop
 

Deel me 
Volg me
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design