Foto's in Zoom Magazine

 Geschreven op 06 juni 2019 door Kees van Dongen

Foto's in Zoom Magazine
Dat is een leuke verrassing. Sinds enkele maanden ben ik gestopt met het plaatsen van foto's op Facebook en begonnen met het plaatsen van foto's op Zoom.nl.

Zoom.nl is het digitale platform van Zoom Magazine. Regelmatig koop ik Zoom Magazine om weer inspiratie op te doen. Sinds enkele weken is me gevraagd of ik het leuk vind om een zestal foto's te laten plaatsen in het magazine en deze met opbouwende kritiek door een Pro te laten beoordelen.

Natuurlijk wil ik daar aan meewerken. Het lijkt me leuk om ook kritiek te horen van een pro. Inmiddels zijn de foto's gekozen (en dan wordt het lastig welke foto's goed genoeg zijn) en verstuurd. Ook heb ik de feedback van de pro al ontvangen en ben het ook helemaal eens met haar opmerkingen. Inmiddels word ik steeds kritischer en wil ik vooral het Photoshopwerk steeds beter en nauwkeurig uitvoeren. 
Dat is ook een nadeel als je leert beter foto's te maken want je vorige foto's zijn dan al weer niet meer goed genoeg ;). Althans, zo geldt dat voor mij. Ben eigenlijk niet zo gauw tevreden ;(

Gisteren kreeg ik bericht dat het artikel in Zoom no. 8 (augustus 19) zal worden geplaatst. Ben natuurlijk zeer benieuwd.

 

Everybody Loves The Sunshine Heeze 18 6 19 5899 1200 1
The Colour Of Spring Heeze 18 6 19 5911 1200 3
In A Lifetime Nederweert 1 6 19 3674 1200 1
Now We Are Free Garderen 1 5 19 4269 1200 1 1

Gerelateerde artikelen


Tags: Landschap, Landschapsfotografie, Nederland, Zoom

Reacties (2)

 • Greg Wilshere

  23 maart 2020 op 23:19 | #

  deze blog ziet er erg interessant uit. Heel erg bedankt voor het delen van deze informatie. Deze informatie deel ik graag met mijn collega's

  antwoord

  • Kees van Dongen

   24 maart 2020 op 09:46 | #

   Graag gedaan Greg!

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
Volg me op Social Media
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design