Foto's in Zoom Magazine

Foto's in Zoom Magazine
Door Kees van Dongen , donderdag, 06 juni 2019
Dat is een leuke verrassing. Sinds enkele maanden ben ik gestopt met het plaatsen van foto's op Facebook en begonnen met het plaatsen van foto's op Zoom.nl.

Zoom.nl is het digitale platform van Zoom Magazine. Regelmatig koop ik Zoom Magazine om weer inspiratie op te doen. Sinds enkele weken is me gevraagd of ik het leuk vind om een zestal foto's te laten plaatsen in het magazine en deze met opbouwende kritiek door een Pro te laten beoordelen.

Natuurlijk wil ik daar aan meewerken. Het lijkt me leuk om ook kritiek te horen van een pro. Inmiddels zijn de foto's gekozen (en dan wordt het lastig welke foto's goed genoeg zijn) en verstuurd. Ook heb ik de feedback van de pro al ontvangen en ben het ook helemaal eens met haar opmerkingen. Inmiddels word ik steeds kritischer en wil ik vooral het Photoshopwerk steeds beter en nauwkeurig uitvoeren. 
Dat is ook een nadeel als je leert beter foto's te maken want je vorige foto's zijn dan al weer niet meer goed genoeg ;). Althans, zo geldt dat voor mij. Ben eigenlijk niet zo gauw tevreden ;(

Gisteren kreeg ik bericht dat het artikel in Zoom no. 8 (augustus 19) zal worden geplaatst. Ben natuurlijk zeer benieuwd.

 

Everybody Loves The Sunshine Heeze 18 6 19 5899 1200 1
The Colour Of Spring Heeze 18 6 19 5911 1200 3
In A Lifetime Nederweert 1 6 19 3674 1200 1
Now We Are Free Garderen 1 5 19 4269 1200 1 1

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Klik hier om u op te geven voor een workshop.

Over de schrijver

 • Kees van Dongen

  Kees van Dongen

  Kees van Dongen is landschapsfotograaf gevestigd in Helmond in Nederland.
  Hij houdt zich bezig met bosfotografie en geeft workshops op het gebied van fotografie en post-processing voor bewerking van foto's.

Gerelateerde artikelen

Tags: Landschap, Landschapsfotografie, Nederland, Zoom
 

Reacties (2)

 • Greg Wilshere

  • 23 maart 2020 op 23:19
  • #

  deze blog ziet er erg interessant uit. Heel erg bedankt voor het delen van deze informatie. Deze informatie deel ik graag met mijn collega's

  antwoord

  • Kees van Dongen

   • 24 maart 2020 op 09:46
   • #

   Graag gedaan Greg!

   antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Deel me 
Volg me
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design