Skip to main content

Een dagje in Zuid-Limburg

Samen met een hele goede vriend naar Zuid Limburg voor landschapsfotografie in en rondom het prachtige Vijlen. Dat was het programma voor vandaag. En dat is niet alleen leuk om te doen maar ook erg gezellig.

Het is ruim een uur rijden vanuit onze woonplaats. Aangezien de middagzon te hard is in deze tijd van het jaar dachten we om ongeveer 15.30 uur daar te zijn om op ons gemak een bakkie te doen en daarna eens te kijken wat het licht doet. Onderweg merkte we op dat er wel wat regenbuien aan zaten te komen maar zolang het buien zouden zijn en niet de hele dag zou regenen werd ik alleen maar enthousiaster. Wolken en zondoorbraken kwamen in mijn gedachten al voorbij.

Aangekomen in Het Vijlerbos had het net hard geregend en waren de kleuren van de bladeren bijzonder helder. Mooie shots kunnen maken van dat prachtige bos.
Thuisgekomen zijn de foto's wel heel erg groen en kon ik het niet laten er eentje om te toveren naar een wat warmere versie :).

Blog

Over dit artikel

Workshop Photoshop volgen?

Zou je ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe je je foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Nieuwsbrief

Gerelateerd aan dit artikel

Meer artikelen

© 2012 - 2024  Kees van Dongen - Fotografie  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacybeleid  |  Disclaimer  |  Website: Van Dongen Design