Algemene voorwaarden Workshops

Betaling
Om uw plaats op deze workshop veilig te stellen, is een aanbetaling van € 60,00, te betalen via bankoverschrijving, vereist. Houd er rekening mee dat uw plek op de workshop niet is bevestigd totdat ik de aanbetaling hebben ontvangen.
Volledige betaling moet 10 dagen voorafgaand aan de start van de workshop plaatsvinden, waarna ik een factuur voor het volledige bedrag naar u zal sturen. Als de betaling niet is ontvangen en ik geen communicatie van u ontvang, behoud ik het recht om uw reservering als geannuleerd te beschouwen.
Als u binnen 10 dagen na aanvang van de workshop boekt, is onmiddellijke volledige betaling vereist om zeker te zijn van uw plaats.

Annulering
De aanbetaling is gedeeltelijk restitueerbaar in geval van annulering. Tot 8 dagen voor vertrek wordt de aanbetaling volledig terugbetaald. Bij annulering vanaf 8 dagen vóór aanvang van de workshop zal ik 50% van de aanbetaling restitueren.
Ik kan geen restitutie bieden voor deelnemers die om welke reden dan ook een reeds lopende workshop verlaten.
Ik behoud het recht voor om een ​​workshop te annuleren in geval van onvoldoende inschrijving waardoor de workshop financieel onhaalbaar zou kunnen worden, of vanwege zorgen over de potentiële veiligheid en het welzijn van de deelnemers. In deze gevallen bied ik een volledige restitutie van alle betalingen aan mij.
In het zeer onwaarschijnlijke geval dat ik een lopende reis moeten annuleren vanwege bezorgdheid over de veiligheid en het welzijn van deelnemers aan een workshop, ontvangt u een terugbetaling van de workshop.
reisroute
Hoewel ik mijn uiterste best zal doen om de route te volgen die in de documentatie van de werkplaats is beschreven, behouden we ons het recht voor om wijzigingen of aanpassingen aan te brengen vanwege weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden.

Verzekering
We raden u ten zeerste aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten die dekking biedt voor het verlies van of aschade aan apparatuur, kleding enz.. De verzekering moet ook betrekking hebben op persoonlijk letsel en letsel, medische en repatriëringskosten, verlies van bagage en bezittingen, evenals annuleringen.
Ik ben in geen gevallen aansprakelijk voor schade aan of verlies van apparatuur en kleding.

Gezondheid
Deze workshop is ontworpen om binnen de mogelijkheden van de gemiddelde persoon in goede gezondheid te vallen. Deelnemers moeten over oneffen terrein of paden lopen en moeten af ​​en toe naar een bestemming lopen terwijl ze hun camera-uitrusting dragen. Elke fysieke conditie die een speciale behandeling vereist, moet aan mij worden medegedeeld voordat u inschrijft voor de workshop. Als u zich zorgen maakt over uw eigen mogelijkheden en / of geschiktheid in verband met deze workshop, neem dan contact met mij op om eventuele onzekerheden te verhelderen.

Verantwoordelijkheid
Ik neem geen verantwoordelijkheid voor letsel, medische zorg, overlijden, schade of verlies van eigendommen veroorzaakt door een handeling of nalaten door uzelf.
Ik neem ook geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade aan eigendommen, letsel of overlijden veroorzaakt door het niet-naleven door de deelnemer van de lokale wetgeving, of door onmogelijk te voorzien, inclusief, maar niet exclusief, natuurrampen en oorlog.
Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun vervoer van en naar het aangewezen ontmoetingspunt voor de workshop. En om op tijd aan te komen. Hoewel ik zal proberen ervoor te zorgen dat alle deelnemers worden verzameld, is dit in geval van zeer late aankomst niet altijd mogelijk omdat we de tijdige uitvoering van de workshop moeten handhaven. In dergelijke gevallen is het de verantwoordelijkheid van de klant om zich bij de workshop aan te sluiten en de kosten hiervan op zich te nemen, en in dergelijke gevallen zijn wij niet aansprakelijk voor enig gemist gedeelte van de workshops.

De deelnemers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun bagage, fotografische uitrusting en persoonlijke items tijdens de workshop.

Volg me op Social Media
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2019 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design
Wil je ook beter foto's leren maken en/of je foto's goed kunnen bewerken tot een prachtig resultaat?

Meld je dan aan voor een workshop.
Kies uit verschillende workshops die bij jou passen.

Overzicht workshops